Abonare la newsletter

* indicates required

Monografiea istorico-etnografica a comunei Costești

De sărbători Asociația Kogayon aduce un cadou costeștenilor, comunităților locale și iubitorilor zonei Olteniei de sub Munte prin publicarea monografiei istorico-etnografice a comunei Costești, autor profesor Nicolae Făulete.
Cartea are 448 pagini și a fost transcrisă și editată de către voluntarii asociației și tipărită pe cheltuiala asociației
Fiecare copil din satele comunei va primi în dar un exemplar iar alte exemplare vor merge în dar la școli și biblioteci.
Dorim să-l ajutăm pe domnul profesor nu numai cu publicarea, drept pt.care am stabilit un preț minim al cărții. Cei care-l apreciază pot să-l ajute la rându-l lor donând în contul achiziției cărții a unei sume ce începe de la 20 lei.
Donația se poate face online, în condiții de maximă siguranță și transparență, prin plata cu cardul, fără niciun comision, accesând acest link.
Suma strânsă va fi donată de către Asociația Kogayon domnului profesor.

Coperta_monografie.jpg

Fiecare angajat poate decide dacă 3,5% din impozitul datorat statului din salarii sau din venituri extrasalariale poate fi lăsat statului sau poate fi direcționat către o organizație nonprofit.

afla mai multe

 
Rezultate sondaj ianuarie 2024

Vezi toate noutatile