Abonare la newsletter

* indicates required

Donează 2% pentru natură!

 Fiecare angajat poate decide dacă 2% din impozitul datorat statului din salarii sau din venituri extrasalariale poate fi lăsat statului sau poate fi direcționat către o organizație nonprofit.
Din banii strânși din acești 2% noi am reconstruit două refugii turistice în Parcul Național Buila-Vânturarița, am realizat trasee tematice, am amenajat și intreținut infrastructura turistică a parcul, am investit în conservarea naturii, în educația ecologică a copiilor din zona parcului prin programul Ranger Junior, am realizat ghiduri turistice și alte materiale educativ-informative destinate localnicilor și vizitatorilor zonei.

În 2014 vrem să continuăm activitățile de conservare a naturii, amenajare/întreținere a infrastructurii turistice și educație ecologică (tabere Ranger Junior).
Daca nu vrei să lași acești 2% statului, ni-i poți da nouă și astfel ai certitudinea că se va face ceva bun și util pentru natură și oameni cu ei.

Cum direcționezi 2% pentru ASOCIAȚIA KOGAYON ?
Este foarte simplu:
Dacă ești salariat, completezi DECLARATIA 230 cu datele tale (ale noastre sunt deja trecute pe formular)
Dacă ai venituri extrasalariale completezi datele tale și ale noastre pe DECLARATIA 200:
ASOCIAȚIA KOGAYON
Cod de identificare fiscală: 16132059
Cont bancar: RO51 RNCB 0265 0061 3421 0001
ASOCIATIA KOGAYON
Cod de identificare fiscala: 16132059
Cont bancar: RO51 RNCB 0265 0061 3421 0001
Suma ce urmează a fi direcționată va fi completată de către funcționarii Administrațiilor Financiare. Declarațiile pot fi trimise prin poștă (recomandat) sau depuse personal până la 15 mai 2014 la Administrațiile Financiare de care aparții.

Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne contactați la datele de contact de mai jos:
Florin Stoican - 0723071648, office@kogayon.ro

Fiecare angajat poate decide dacă 2% din impozitul datorat statului din salarii sau din venituri extrasalariale poate fi lăsat statului sau poate fi direcționat către o organizație nonprofit.

afla mai multe

November 21, 2014
Sustine realizarea Centrului de vizitare Oltenai de sub Munte

Centrul de vizitare Oltenia de sub Munte va fi un pol al dezvoltării durabile al regiunii, cu beneficii majore de mediu, economice și sociale pentru comunitățile locale, fiind legătura dintre vizitatori, parcul național și comunitățile locale. Ne poti ajuta si tu promovandu-ne proiectul, ajutandu-ne sa gasim noi donatori si sustinatori si/sau donand pentru proiect in cadrul Campionatului de Bine.

Vezi toate noutatile