Abonare la newsletter

* indicates required

Donează 3,5% pentru natură!

Fiecare angajat poate decide dacă 3,5% din impozitul datorat statului din salarii sau din venituri extrasalariale poate fi lăsat statului sau poate fi direcționat către o organizație nonprofit.

Din banii strânși din acești 3,5% noi am facut studiile pentru protejarea padurii virgine Comarnici, am reconstruit două refugii turistice în Parcul Național Buila-Vânturarița, am realizat trasee tematice, am amenajat și intreținut infrastructura turistică a parcul si zonei Oltenia de sub Munte, am investit în conservarea naturii, în educația copiilor din zona prin programul Ranger Junior, am realizat ghiduri turistice și alte materiale eduativ-informative destinate localnicilor și vizitatorilor zonei.

Ne poti ajuta ca in perioada 2020 - 2022 sa obtinem statutul de geoparc UNESCO pentru Oltenia de sub Munte, sa realizam si aplicam o strategie de dezvoltare durabila a regiunii pentru perioada 2021 - 2030, sa continuam si dezvoltam programul Ranger Junior, sa dezvoltam sectorul de servicii si produse locale.

Cum direcționezi 3,5% pentru ASOCIAȚIA KOGAYON ?
Este foarte simplu:
Dacă ești salariat, completezi DECLARATIA 230 cu datele tale (ale noastre sunt deja trecute pe formular)

ASOCIAȚIA KOGAYON
Cod de identificare fiscală: 16132059
Cont bancar: RO51 RNCB 0265 0061 3421 0001

"Puteti bifa si optiunea de a directiona 3,5% timp de 2 ani"

Suma ce urmează a fi direcționată va fi completată de către funcționarii Administrațiilor Financiare. Declarațiile pot fi trimise prin poștă (recomandat) sau depuse personal până la 15 martie la Administrațiile Financiare de care aparții.

Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne contactați la datele de contact de mai jos:
Florin Stoican - 0723071648, office@kogayon.ro

Fiecare angajat poate decide dacă 3,5% din impozitul datorat statului din salarii sau din venituri extrasalariale poate fi lăsat statului sau poate fi direcționat către o organizație nonprofit.

afla mai multe

 
Rezultate sondaj ianuarie 2024

Vezi toate noutatile