Abonare la newsletter

* indicates required

Ina Radulescu

Numele meu este Florina- Emilia, insa toti prietenii imi spun Ina. Sunt o fire extrem de deschisa, optimista, sociabila, ambitioasa si perfectionista. Sunt voluntar Kogayon din 2006, cand am petrecut un memorabil Revelion alaturi de membrii fondatori, la cabana militara de pe Mt. Valeanu.
Iubesc natura si absolut tot ce deriva din asta. Imi plac drumetiile si incerc sa ajung pe munte cat de des pot si imi permite timpul! Am inceput sa fac drumetii montane inca din liceu organizate profu' de geogra', cand am colindat Bucegii in lung si-n lat! Si de aici a inceput totul... Capatanii, Latorita, Parang, Ciucas, Fagaras , Piatra Craiului, Rodna, Hasmas, Harghita, Valcan, Ghitu si datorita acestui minunat grup de prieteni numit Kogayon - si Mtii. Buila-Vanturarita! M-am indragostit iremediabil de acesti munti si de oamenii minunati care au stiut sa-i pretuiasca si sa-i protejeze, transformandu-i in cel mai mic Parc National din Romania. Multi dintre Oamenii pe care i-am intalnit de atunci pana acum, mi-au devenit prieteni pe viata!
Sunt mandra ca fac parte din aceasta mare familie numita Kogayon!

Fiecare angajat poate decide dacă 2% din impozitul datorat statului din salarii sau din venituri extrasalariale poate fi lăsat statului sau poate fi direcționat către o organizație nonprofit.

afla mai multe

November 21, 2014
Sustine realizarea Centrului de vizitare Oltenai de sub Munte

Centrul de vizitare Oltenia de sub Munte va fi un pol al dezvoltării durabile al regiunii, cu beneficii majore de mediu, economice și sociale pentru comunitățile locale, fiind legătura dintre vizitatori, parcul național și comunitățile locale. Ne poti ajuta si tu promovandu-ne proiectul, ajutandu-ne sa gasim noi donatori si sustinatori si/sau donand pentru proiect in cadrul Campionatului de Bine.

Vezi toate noutatile